Hodnocení obchodu

4,8 1675 hodnocení
5
1566x
4
38x
3
13x
2
11x
1
47x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Iva | 28.11.2020
Zajímalo by mě, proč mi smazaly hodnocení k produktu, kterému jsem vytkla pár maličkostí. Takže zase jeden e-shop který zveřejňuje jen pochvalné hodnocení....
ŠZ Avatar autora ŠOTTOVÁ Zdeňka | 28.11.2020
Objednaná bunda přišla do týdne, perfektně sedí mohu jen doporučit vaše služby ????
S Avatar autora Silva | 28.11.2020
Jsem nadsena, bundy prisly do 2 dnu a to je pred vanoci a jsou nadherne a sedi skvele. Nechavam si obe. Uz mam 3 bundy a nemuzu nez jen chvalit.
ZM Avatar autora Zdenka Matucha | 28.11.2020
Bunda vypadá stejně jako na obrázku, jsem moc spokojená, ráda ji nosím a okolí mi ji chválí ????
JS Avatar autora Jolana Skalová | 27.11.2020
Spokojenost na 1. Dodání produktu velmi rychlé a bundu nosím moc ráda. Velmi kvalitní zpracování a hlavně , teď mi zima nevadí, protože jsem v teple.
PV Avatar autora Petra Vítů | 27.11.2020
No jako luxus!! Kvalita, provedení, detaily. Mám černý Honigfee Navahoo, černý, velmi. M. Když je kolem 0 venku, nosím pod něj jen triko s dlouhým rukávem. Teplý a docela těžký ale to proto že to není péřovka z Ali. Jsem hrozně spokojená ???? jo a dodání bylo okamžitě, zásilkovna - to mám nejradši, prostě vše na 1 ????
J Avatar autora Jaroslava | 27.11.2020
Velmi spokojena.
P Avatar autora Petra | 27.11.2020
Doporučuji rychlé dodání a velmi kvalitní a teplá bunda
YV Avatar autora Yvette Vymazalová | 27.11.2020
Kvalita na prvním místě. Doporučuji nákup.
Avatar autora Romana Šilberská | 27.11.2020
Objednala jsem si zimní bundu,je přesně jako na obrázku i velikost odpovídá,je v ní teploučko, jsem velice spokojená.I s obchodem,vše proběhlo v pořádku a rychle.Vřele doporučuji.
AH Avatar autora Aneta Hájková | 27.11.2020
Spokojenost
M Avatar autora Martina | 27.11.2020
Rychlé dodání, bunda dle foto, spokojenost :)
M Avatar autora Monika | 27.11.2020
Jsem velice spokojena. Seriozni jednani, bunda kvalitni, krasne usita, vse rovne, prijemny a krasny material. Urcite zde nenakupuji napodledy.
G Avatar autora Gabriela | 27.11.2020
Velmi spokojená, rychlé dodání. Bunda v super kvalitě, to se jen tak nevidí - švy rovné, dobře začištěné, nikde "nečouhají" nitě, kvalitní materiál, střih i ušití. Krásná barva. Doporučuji.
EB Avatar autora Eliška Bolovanska | 27.11.2020
Jsou rychlý.
M Avatar autora Marie | 26.11.2020
Velká spokojenost. Rychlé dodání. Bunda krásná, hrozně teplloučká, což nejvíc oceňuji. Určitě DOPORUČUJI!!!!!
R Avatar autora Renata | 26.11.2020
Doporučuji, rychlé dodání. Bunda krásná a krásně sedí.
M Avatar autora MisHa | 26.11.2020
Skvělá komunikace, rychlé doručení. Bunda je opravdu velmi krásná, precizně zpracovaná, na zimu úplně ideální. DOPORUČUJI!!!
J Avatar autora Jana | 26.11.2020
Ano, jsem moc spokojená.
EP Avatar autora Eva Počtová | 26.11.2020
Super....luxusní
Nahoru
1687 položek celkem